Hotel Bulqiza

Nëse po vizitoni Bulqizën për arsye biznesi apo kënaqësie, Hotel Bulqiza i sapo inaguruar është vendi i përsosur për të qëndruar. Ky hotel luksoz ju ofron një qëndrim komfort me 4 yje në një ambient të mobiluar me stil. Në qendër të qytetit të Bulqizës, hoteli
është vendi i përkryer për konferenca biznesi apo shpenzim i kohës së lirë. Nga kuzhina Italiane dhe tradicionale tek pamjet mahnitëse, do t’ju pëlqejë qëndrimi tek Hotel Bulqiza.