Hotel BULQIZA

Nëse po vizitoni Bulqizën për arsye biznesi apo kënaqësie, Hotel Bulqiza i sapo inaguruar është vendi i përsosur për të qëndruar. Ky hotel luksoz ju ofron një qëndrim komfort me 4 yje në një ambient të mobiluar me stil. Në qendër të qytetit të Bulqizës, hoteli është vendi i përkryer për konferenca biznesi apo shpenzim i kohës së lirë. Nga kuzhina Italiane dhe tradicionale tek pamjet mahnitëse, do t’ju pëlqejë qëndrimi tek Hotel Bulqiza.

07:32 AM

ARRIVING

11

09

DEPARTING

11

09

GUESTS

1

Guests
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Reservation Hotline +355 697269702 Reservation assistance available 24 hours

Bar & Restaurant

Nëqoftëse besoni se vakti perfekt e bën një udhetim të bukur, ne do t’ju sugjeronim se një pamje e paharrueshme e bën një vakt perfekt. Provoni restorantin tonë me kuzhinë italiane dhe tradicionale, teksa shijoni pamjen verbuese të qytetit te rrethuar nga malet e larta.

Evente

Ne organizojme evente per ditet tuaja speciale.

BULQIZA NE NJE DITE

Ne organizojmë një tur një deri në tre ditor ku ju shoqërojmë te vizitoni pasuritë natyrore dhe kulturore të Bulqizës, duke përfshirë Minierën e Kromit, Liqenet e Dhoksit sidhe shumë vende të tjera. Gjatë turit do të drekojmë jashtë në natyrë me ushqime të përgatitura nga kuzhina jonë dhe më pas do të vazhdojmë turin sipas dëshirës suaj.