Gallery

Salla jonë e konferencave dhe restoranti i ndriçuar nga drita e diellit ofrojnë mundësinë e takimeve te ndryshëm. Salla e konferencave ndodhet në katin e tretë, me nje hapësirë prej 50
metrash katrorë dhe kapacitet 30 persona. Kjo sallë është e pajisur me televizor LCD që mund te lidhet me laptopin ose smartfonin tuaj per projektimin e materialeve. Është një hapësirë e ajrosur dhe ndriçuar mirë, perfekte për takime mesatare.

SHERBIME GJATE KONFERENCES

WIFI FALAS

WIFI FALAS

LAPTOP

LAPTOP

PERKTHIM

PERKTHIM

UJE

UJE

PROJEKTUES

PROJEKTUES

FLETORE SHENIMESH

FLETORE SHENIMESH