EKSPLORO BULQIZEN

NATYRA JONE

Qyteti i Bulqizes ndodhet ne verilinde te Shqipërisë. Ai është i rrethuar nga bukuri kulturore dhe natyrore në pritje për ju t’i eksploroni.

BURIMET TONA

Bulqiza është e mirënjohur botërisht për minierën e Kromit, e cila renditet e treta në botë për nga madhësia. Hotel Bulqiza ju ofron mundësinë ta vizitoni. Gjatë vizitës ju do të shikoni nga afër procesin e punës së minierës.

TOUR NJE DITOR

Ne organizojmë një tur një deri në tre ditor ku ju shoqërojmë te vizitoni pasuritë natyrore dhe kulturore të Bulqizës, duke përfshirë Minierën e Kromit, Liqenet e Dhoksit sidhe shumë vende të tjera. Gjatë turit do të drekojmë jashtë në natyrë me ushqime të përgatitura nga kuzhina jonë dhe më pas do të vazhdojmë turin sipas dëshirës suaj.