×

SALLE KONFERENCASH

Salla jonë e konferencave dhe restoranti i ndriçuar nga drita e diellit ofrojnë mundësinë e takimeve te ndryshëm. Salla e konferencave ndodhet në katin e tretë, me nje hapësirë prej 50
metrash katrorë dhe kapacitet 30 persona. Kjo sallë është e pajisur me televizor LCD që mund te lidhet me laptopin ose smartfonin tuaj per projektimin e materialeve. Është një hapësirë e ajrosur dhe ndriçuar mirë, perfekte për takime mesatare.

Rates from €100.00 per night
Reservation Hotline +355 697269702 Reservation assistance available 24 hours

Amenities

Up to 30 guests

Free WIFI during conference

Minibar, 24h Service

50" LCD TV, 5:1 Sound System

Gallery